Werving personeel vaccinatiecentrum

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor een specifieke functie bij het vaccinatiecentrum?

Op dit moment beschikken we over voldoende helpende handen om de personeelsbezetting voor de functies van onthaal en administratie, steward en vaccinator/medische administratie/voorbereider vaccin in de vaccinatiecentra te organiseren. Je kan je nog steeds kandidaat stellen voor één van deze functies, maar sollicitaties na 31 maart 2021 worden op een reservelijst gezet. We informeren of contacteren mensen van de reservelijst pas indien er een nieuwe personeelsbehoefte is. 

Aanmeldingen voor de functie arts (via de google-link) en farmaceutisch verantwoordelijke worden nog wel verder opgevolgd.

Wil je je engageren om een rol op te nemen binnen één van onze vaccinatiecentra dan dien je je eerst te registreren. Na je registratie kan je je aanmelden waarna je kan solliciteren voor een of meerdere functies.

Voor het vaccinatiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers voor verschillende functies met uiteenlopende profielen. Voor sommige functies zijn specifieke vereisten bepaald. Voor andere functies verwachten we vooral enthousiasme en betrokkenheid.

Vrijwilligers voor de niet-medische functies kunnen aangeven of ze een forfaitaire kostenvergoeding wensen te ontvangen of niet.

Voor het medisch personeel (verpleegkundige en farmaceutisch expert) zijn verschillende opties mogelijk. Ze kunnen ingeschakeld worden als vrijwilliger ( waarvoor ze een forfaitaire kostenvergoeding kunnen ontvangen of niet) of er kan een overeenkomst worden afgesloten als zelfstandige (bij voorkeur) of contractuele werknemer.

Meer details over het takenpakket, de vergoeding en het gezochte profiel kan je per functie terugvinden onder de functiebeschrijvingen.

LET OP: Voor de functie toezichthoudend arts is een ander recruteringskanaal van kracht. Zij kunnen zich aanmelding via deze link.