Werving personeel vaccinatiecentrum

Welkom

Welkom op het online sollicitatieplatform voor de vaccinatiecentra Lommel en Peer.

Hulpverleningszone Noord-Limburg organiseert samen met de ELZ Noord-Limburg en de lokale besturen Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt de vaccinatiecentra in Lommel en Peer voor de vaccinatie van de bewoners van deze 6 gemeentes.

Er zijn verschillende taken/rollen te vervullen binnen het vaccinatiecentrum gaande van steward tot medische functies zoals vaccinator, verpleegkundige en arts.

Via dit platform kan je je voor één of meerdere functies kandidaat stellen. 

Op dit moment beschikken we over voldoende helpende handen om de personeelsbezetting voor de functies van onthaal en administratie en steward in de vaccinatiecentra te organiseren. Je kan je nog steeds kandidaat stellen voor één van deze functies, maar sollicitaties na 31 maart 2021 worden op een reservelijst gezet. We informeren of contacteren mensen van de reservelijst pas indien er een nieuwe personeelsbehoefte is. 

Aanmeldingen voor de functie arts (via de google-link), farmaceutisch verantwoordelijke, vaccinator en EHBO-steward worden nog wel verder opgevolgd.

Als medewerker kan je op de pagina's "werken bij het vaccinatiecentrum" en "FAQ medewerkers" bijkomende info terugvinden.

Je gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en worden enkel gebruikt in het kader van het vaccinatiecentrum.

Het systeem laat je ook toe om je gegevens te allen tijde aan te passen.

 

Bedankt voor je engagement !